Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Rio: Att James är bäst, säger allt
Rio Ferdinand säger att det faktum att Daniel James varit Manchester Uniteds mest betydelsefulla spelare under hösten, säger en hel del om hur illa det är i klubben just nu. 

När Daniel James köptes in från Swansea i somras var det kanske inte så många som kände till honom och det var nog heller inte många som hände väntat sig att han några månader senare skulle visa sig bli Uniteds största offensiva hot. Men så har det väl trots allt varit under hösten i den brist på bredd och kvalité som råder i truppen.

James presenterade sig redan i debuten i ligapremiären mot Chelsea med ett fint mål och sedan gjorde han ytterligare två mål under sina tre följande framträdanden. Men att ett okänt nyförvärv från Swansea är den spelare som imponerat mest i Manchester United, vittnar om att något är galet säger Rio Ferdinand.

"Jag tror inte att United hade förväntat sig att de skulle få det de fått av Daniel James så tidigt i hans Manchester United-karriär. Han har antagligen varit deras mest betydelsefulla spelare hittills, så vad säger det egentligen om den truppen?"

"Man köper någon från Swansea - en spelare man antagligen tänkte skulle blomma ut långt senare - men han har tvingats fram som deras viktigaste spelare just nu. Det säger allt om var Manchester United är just nu" säger Rio till Talk Sport.

Källa: Mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...