Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Van der Sar: Intresserad av Unitedjobbet
Det har nu länge pratas om att Manchester United överväger att tillsätta en fotbollschef/teknisk direktör och en favoritkandidat bland många är Edwin van der Sar. Nu säger han själv att det är en position som är högst intressant för honom att ta sig an. 

Van der Sar avslutade spelarkarriären i United med en rad framgångar och sedan pensionen som spelare så har han fortsatt ägna sig åt sporten, fast i klubbledningen i Ajax. Sedan en tid är han VD för Ajax och har gjort ett stort jobb i klubben – något som gör att många anser att han vore högintressant för rollen som Sportchef/Teknisk direktör i Manchester United – om man nu någonsin skapar en sådan roll.

"Utöver min familj så har jag två kärlekar i mitt liv. Det är Ajax, som gav mig möjligheten att utvecklas och gav mig chansen att skina i fotbollens värld. Även min sista klubb gav mig mycket uppmärksamhet, erkännande och allt sådant. Och självklart hade jag varit intresserad av en position (inom United). Men jag måste lära mig lite mer här i Ajax, fortsätta utvecklas och sedan får vi såklart se vad framtiden håller. United är en fantastisk klubb och de har ett stort följe i hela världen. Alla vill spela för dem och sedan jobba för dem" säger van der Sar.

Källa: MEN

3 KOMMENTARER

  1. Jag skulle hellre se att man går efter någon mer rutinerad än Edvin, inte göra samma misstag som med med Ole och bara tro det ska ordna sig med gamla spelare som “kan” klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...