Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
M.E.N: Fem formstarka anfallsalternativ
Den lokala tidningen i staden, Manchester Evening News tar en närmare titt på anfallsproblematiken i Manchester United och listar fem anfallare runtom i Europa som är i form och som de anser United bör överväga att försöka värva i januari.

United behöver förstärka främst på mittfältet och i anfallet. I anfallet har det på sistone pratats mest om att 33-årige Mario Mandzukic - som numera är helt i frysboxen i Juve - kan komma att värvas i januari, men det finns andra alternativ.

M.E.N tar en titt på fem andra alternativ som finns på marknaden.

1. Alexandr Sobolev

Sobolev spelar i KS Samara i den ryska ligan och har under säsongen gjort tio mål på 13 framträdanden för sin klubb. Enligt MEN, med hänvisning till Transfermarkt så värderas han till £1,8 miljoner.

2. Hee-chan Hwang

Det är mest Erling Haaland som stjäl rubrikerna i RB Leipzig, men även hans anfallskollega - sydkoreanen Hee-chan Hwang har haft en fin höst med sju mål på elva framträdanden.

Hwang har enligt Transfermarkt ett marknadsvärde på £4,05 miljoner.

3.  Donyell Malen

En av den holländska ligans mest spännande spelare är PSV Einhovens 20-årige Donyell Malen som hittills gjort 16 mål på 18 framträdanden i Eredivisie och Europa League.

Donyell - som tidigare tillbringade ett par år i Arsenals ungdomslag - har ett marknadsvärde på £16,2 miljoner enligt Transfermarkt.

4. Victor Osimhen 

Lille fortsätter vara skickliga på att plocka fram talang och Victor Osimhen har ersatt Pepe bra, sedan denne i somras lämnade för Arsenal. Den 20-årige anfallaren har gjort åtta mål på elva framträdanden under hösten.

Hans marknadsvärde är £11,7 miljoner, enligt Transfermarkt.

5. Gerard Moreno

Den 27-årige Villareal-anfallaren har under hösten gjort sex mål på åtta framträdanden. Enligt Transfermarkt är hans marknadsvärde£15,75 miljoner.

 

Källa: MEN

 

 

3 KOMMENTARER

  1. Är det fler än jag som känner att vi har unga lovande anfallare i Martial och Rashford och att anledningen till att de inte presterar är att de fått för mycket ansvar och press. Vi borde kanske satsa på en mer etablerad lite äldre anfallare och avlasta dessa. Sen låta dessa växa?

    2
    2
    1. Det är ju därför hans nya efternamn är Rashcott.
      Samma tydliga tecken på nedgång från Rashcott som det en gång i tiden var från Walcott. Kanske är det dags att prata med Arsenal igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...