Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Bent: Byt ut Fred mot Dier
Manchester United behöver förstärka på många positioner - en av dessa är mittfältet och den f.d Tottenham-anfallaren Darren Bent anser att Eric Dier vore en perfekt rekrytering för United, som hade gjort att Paul Pogba kom mer till sin rätt i laget.

Det är inte bara anfallet som krisar i United. Mittfältet - som ska sätta anfallet i spel - är dysfunktionellt. Konstigt nog länkas man inte med speciellt många mittfältare inför januarifönstret, eftersom anfallare dominerar skvallret. Men den f.d Spurs-anfallaren Darren Bent anser att Untied bör kika på Tottenhams engelsman Eric Dier.

"Även ett lag som Manchester United skulle ha nytta av honom. Han är en sittande mittfältare. Spela inte Fred som sittande. Han (Dier) spelar sittande. Pogba kan spela bredvid honom och kan då ha en fri roll. Det vore ingen dum värvning för dem, för han kan sin roll, hålla sig framför backlinjen och ge dem skydd."

United var starkt länkade med Dier för ett par somrar sedan, men han blev kvar i Spurs.

Källa: MEN

 

 

2 KOMMENTARER

  1. Njaaae.. Halvt träben och ganska seg. Blivit petad ur startelvan i både spurs och England av en anledning. Finns bättre och billigare alternativ.

    1. En hyfsat ung britt (kommer dock in som en mer rutinerad sådan) som dessutom är en bänknötare. Han känns ju tyvärr som gjord för norrmannens värvningplaner…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...