Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Rykten: Juventus erbjuder två spelare
Enligt den italienska tidningen Tuttosport så kommer Paul Pogba inte förlänga kontraktet med Manchester United, samtidigt som Juventus är villiga att erbjuda två spelare i en bytesaffär för att ta Pogba tillbaka till Turin.

Pogba är en viktig del av ett Manchester United som annars saknar den typen av kvalité i truppen, men han indikerade i somras tydligt att han ville bort. United ville dock inte sälja och det har under hösten ryktats om att man planerar att erbjuda honom ett superkontrakt i förhoppning om att lyckas behålla honom.

Hans nuvarande kontrakt går ut sommaren 2021 och han länkas fortfarande med både Real Madrid och Juventus. Enligt den Turinbaserade tidningen Tuttosport så planerar Pogba inte att skriva på något nytt kontrakt med United och tidningen hävdar att Juventus kommer försöka värva honom genom att erbjuda både Mario Mandzukic och Emre Can som en del av affären.

Källa: MEN

6 KOMMENTARER

 1. Mario i all ära men åldern ! nej tack så bra är han inte heller och i bytes affär vill dom ha en bra slant antar jag och NEJ är i slutändan inget kanon affär utan snarare tvärs om , Emre NEJ TACK absolut inte ska dom komma från Liverpool så finns det bara tre alternativ KLOPP ev Mane eller Salah annars NOPE.

  2
  1
 2. Lars,
  Håller med dig angående Emre Can.
  Jag skulle inte bli ledsen om vi värvade Klopp plus Liverpools hela topptrio. Enligt många har Firmino blivit den viktigaste spelaren i Liverpools anfall, viktigare än både Mane och Salah.

 3. Tror United säljer om han inte vill signa ett nytt kontrakt, troligtvis nästa sommar. Ingen av ovannämnda spelare känns rätt.

  1. exakt, vadå emre can `? tack men nejtack. försöka pracka på oss massa bänknötare.. Vill dom ha en bytesaffär? ja visst, hit med pjanic då eller pröjsa 1.5miljarder

   2
   1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...