Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Mata: Det är svårare än någonsin
Premier League-klubbarna blir allt rikare och har större medel av röra sig med. Vilket betyder att även mindre klubbar har råd att värva bra spelare och Juan Mata säger att utvecklingen resultat i att topp fyra nu är svårare än någonsin att nå. 

Uniteds målsättning inför säsongen var att ta hamna topp-fyra och ta en Champions League-plats, men efter åtta spelade omgångar och en 12:e plats i tabellen så känns det målet redan nu enormt svårt att nå. Det är inte bara avståndet i poäng som är oroande, utan även det faktum att många av de lag som ligger mellan United och topplaceringarna är bättre i dagsläget.

Juan Mata påpekar i en intervju med Sky Sports att fler och fler klubbar blir bättre och bättre och vassare och vassare på att rekrytera spelare och stärka sina trupper - något som resulterat i att det nu är svårare än någonsin att hamna topp-fyra i Premier League.

"Jag tycker att alla klubbar blir bättre och klubbar som Leicester rekryterar väldigt bra och har väldigt bra spelare som kan ta dem till en helt annan nivå. Det var inte längesedan Leicester vann Premier League, så de vet vad som krävs för att vinna. Fotboll är svårare nu än någonsin eftersom alla klubbar växer. Så det blir jämnare och alla klubbar kan signa bra spelare. Så man måste bli bättre för varje säsong och försöka nå sina målsättningar."

Källa: MEN

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...