Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Hargreaves: En positiv sak i hönsgården
Owen Hargreaves lyckades i går hitta en liten ljusglimt i det annars nattsvarta mörker som just nu är Manchester Uniteds verklighet

Misären fortsätter för United och den f.d Unitedmittfältaren - numera BT Sport-experten - Owen Hargreaves påpekar det ganska uppenbara - att det råder kaos i den spelmässiga strukturen, men säger att det fanns en positiv sak att ta med sig från matchen mot Newcastle.

"Tänk på starten av matchen. Juan Mata har aldrig spelat på vänsterkanten för Manchester United och han startar på vänsterkanten. Alla klagar när att han spelar på högern och plötsligt spelar han till vänster av någon anledning. Pereira, som är 10:a spelar ute till höger. Rashford har problem med självförtroendet och vi vet inte riktigt om han är en 9:a. Fred tycker jag bara synd om, för han har det jobbigt i Unitedtröjan."

"Vi har så många spelare i positioner som inte ens är deras egna. Ashley Young spelade vänsterback. Det enda positiva i dag skulle jag säga var Tuanzebe. Jag tycker han spelade väldigt bra. Men resten av spelarna är så långt ifrån vad man kan förvänta sig. Jag är ledsen för Unitedfans skull för det här kommer ta lång tid att fixa."

Källa: MEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...