Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Solskjaer: Vi väntar hellre än att köpa fel
Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United var nära att få in den där anfallaren man ville skulle ersätta Romelu Lukaku i somras

Lukaku såldes och Alexis lånades ut och man ersatte ingen av dem. Det har blivit plågsamt tydligt under säsongsupptakten, då målproduktionen varit under all kritik. I en intervju med Sky säger Solskjaer att det var rätt beslut att sälja Lukaku och också att det var rätt att inte spendera stora pengar på en ersättare bara för att.

"Jag kan säga att vi har en anfallare för lite, men det var beslutet jag fattade och jag gjorde det gladeligen. Vissa spelare kanske har stor potential, men Romelu var inte här i huvudet och det funkade inte att jobba framåt med gruppen så. Jag vill inte prata för mycket om andra spelare. Jag har stor respekt för Romelu, men hans tid här nådde sitt slut."

"Vi är väldigt nöjda med den rekrytering vi gjorde. Mot slutet så lyckades vi bara inte riktigt ro hem den rätta (anfallaren). Man biter hellre i det sura äpplet och väntar, för man vill inte spendera stora summor pengar på någon man inte är säker på."

Källa: MEN

 

1 KOMMENTARER

  1. Har ni inga att hålla koll på ” den rätta ” anfallaren då .
    Känns som allt fallerat sen Sir Alex och hans team avgick och Woodward kom in ..

    Att förlita sig på Rash kommer få ole kicken .. han är väl sparkad efter helgen..
    Sämsta truppen , sämsta starten sen 1980.. Inger ingen respekt i vare sig motståndare eller sina egna ..Varför göra sig av med lukaku o alexis men inte lingard, matic,periera..
    Fan så mkt fel det är i Man united nu . Sorgligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...