Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Savage: Rodgers borde bli manager i United
Robbie Savage anser att den gamle Liverpool-managern gjort det så bra med Leicester att han borde ses som en framtida Manchester United-manager, efter Ole Gunnar Solskjaer gjort sitt i klubben

Ole Gunnar Solskjaer är bara i början av sitt bygge och plan för att skapa ett slagkraftigt Manchester United som ska nå toppen igen. Huruvida han lyckas eller ej återstår att se, men indikationerna från ledningen är att han kommer få stöd och förtroende en ganska bra tid framöver.

Den gamle Leicester/Blackburn/Derby-spelaren Robbie Savage ser dock att Brendan Rodgers vore en stark kandidat till att ta över efter Solskjaer, om och när han av den ena eller andra anledningen lämnar United.

"Brendan Rodgers är på väg att leda Leicester City tillbaka in i Champions League - och han är en framtida Manchester United-manager. Missförstå mig rätt. När jag säger att Rodgers är menad för det, så menar jag INTE att Ole Gunnar Solskjaer bör få sparken. Jag är inte för den där anställa/sparka-kulturen som råder inom fotbollen. Men jag har imponerats så mycket av jobbet Rodgers gjort sedan han tog över på King Power för åtta månader sedan att jag är övertygad om att Leicester kan sluta topp-fyra" skriver Savage i sin spalt i The Mirror.

Källa: MEN

1 KOMMENTARER

  1. Allt före babyface – som kommer köra ner den här klubben så otroligt långt ner i botten att det inte går ner.. Även Moyes tar jag före.

    5
    2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...