Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Skadeläget inför Man United v Arsenal
Manchester United tar i kväll emot Arsenal hemma på Old Trafford i Premier League och här är en skaderapport från Solskjaer...

United har problem med skador inför kvällens stormatch mot Arsenal. I en intervju med Manchester Uniteds officiella app så bekräftar Solskjaer följande.

"Det kanske är en eller två som kommer tillbaka. Paul hade väldigt kämpigt med sin ankel (mot Rochdale) och den var väldigt svullen, så låt oss se hur det har läkt. Han fick 90 minuter, men i slutet av matchen var den öm igen. Phil (Jones) kommer vara borta till efter landslagsuppehållet. Jag tror inte vi ser Anthony innan landslagsuppehållet. Luke Shaw är på väg tillbaka så förhoppningsvis får vi se honom."

Under fredagens presskonferens indikerade Solskjaer starkt att både Martial och Rashford kommer missa kvällens match. Tidigare under veckan bekräftade han att både Diogo Dalot och Angel Gomes är skadade och de får ses som stora frågetecken inför ikväll.

Eric Bailly är sedan tidigare långtidsskadad

Källa: MEN

8 KOMMENTARER

  1. Som sagt Ole verkar inte vara den bäste klart som fan man inte i denna sits kör honom i 90 minuter , men hans lagbygge klarade ju inte ens av att slå ut ett brögäng i Ligacupen såååå Ole kanske skall börja med längd åkning istället .

      1. Jo på straffar men det är inte godkänt av det United jag håller på , vi skall alltid jobba hårt för topp 4 i ligan ! annat finns inte och som det ser ut nu är inte godkänt ifrån mig själv i alla fall .

      2. Med nöd och näppe gick vi vidare.. På straffar mot rochdale liksom xD. Sjukt onödigt att ge pogba 90 min i den matchen. Det straffar sig ikväll 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...