Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Dortmund om Sanchos framtid
Borussia Dortmunds Sportchef Michael Zorc ger en uppdatering om Jadon Sanchos framtid efter alla rykten om Manchester United...

Sancho länkas just nu starkt med United och tros vara ett av klubbens primära transfermål för nästa sommar, men den 19-årige engelsmannen är givetvis hett eftertraktad på marknaden och även andra klubbar jagar honom.

Dortmunds sportchef Michael Zorc säger i en intervju med Kicker att man inte förväntar sig att lyckas behålla Sancho allt för länge även om inget beslut är fattat i dagsläget.

"Inget beslut har fattats om Sanchos framtid. Men man behöver inte vara en profet för att veta att han inte kommer spela här i fem år till."

Och om Sanchos val att lämna England (City) för att istället utvecklas i Bundesliga, säger Zorc.

"Han har utvecklats positivt. Jag tvivlar på att det vore möjlig med engelska toppklubbar. Vi litar på våra spelare väldigt tidigt och vi är inte rädda för att låta dem spela. Det vet han om. Han är en instinktiv spelare, en street-spelare. Han sätter alltid nya gränser. Han lutar sig inte tillbaka och är nöjd. Han vill spela fotboll med framgång och han vill göra det vackert. Det är hans motivation."

Källa: MEN

2 KOMMENTARER

  1. vi är inte rädda för att spela våra ungdomar i BD borde ju locka med United då. Att få spela trots sina unga ålder och utveckling är positivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...