Missa inget. Följ Unitedsverige
Dela artikeln med dina vänner
Honda till United: Ge mig jobb
Den gamle japanske "storspelaren" Keisuke Honda vädjar till Manchester United om en anställning...

Den nu 33-årige offensiva mittfältaren gjorde förra säsongen 24 mål för Melbourne Victory, men släpptes i somras av klubben och är nu fri agent. Nu skriver han en vädjan till Manchester United via Twitter.

"Ge mig ett erbjudande. Jag behöver inte pengar, men jag behöver spela med ett fantastiskt lag och fantastiska lagkamrater! @ManUtd."

Vad säger ni om det då...?

Honda har spelat i Serie A, Eredivisie, Ryska Premier League, Mexikanska ligan och Australienska ligan men aldrig i Premier League. Han var länge Japans stora stjärna och den spelare som gjort flest VM-mål för Japan genom tiderna. Han pensionerade sig från landslaget sommaren 2018.

Källa: Twitter

 

8 KOMMENTARER

  1. Fri agent , ja varför inte Japaner går sällan sönder och jobbar hårt och gnäller inte om man får nöta bänk mellan varven för just nu har vi inget folk, han borde väl ha erfarenhet att kunna fylla på i det pojklag vi nu har. sex mån kontrakt.

  2. Enligt mig så är han en hårtarbetande kreatör. Men personligen så tror jag inte han är material för United. Åldern är inte optimal och han har spelat i Australien sista åren. Vilket verkligen inte säger mig någonting. Det är väl allsvensk klass men han själv kanske är serie a klass. Där med målproduktionen?

  3. om han går till united har vi en som kämpar på hårt och han kan stå för dem fasta situationerna då hittills har vi bara fått häxpipor på läktarna. In med gamle Honda tack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Senaste nytt

Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...
Mandzukic till Milan?
Mario Mandzukic har varit starkt länkad med Manchester United, me ...
Mario Mandzukic har varit starkt länkad ...